Bresaola Punta D’anca
€35,00
Bresaola is genoemd naar een plaatsje in de Valtellinastreek in de provincie Lombardije (tegen de Zwitserse grens aan). Tegenwoordig wordt het in heel Italië geproduceerd. Deze bresaola is ambachtelijk gezout met zeezout en natuurlijk gerijpt. Het resultaat is een bresaola met een zachte smaak. Uitstekend geschikt als voorgerecht (carpaccio). De basis voor Bresaola is runderstaartstuk, dat eerst met zout behandeld wordt. Daarna blijft het ruim tien dagen in de pekel marineren. Daarna wordt het vlees gedroogd en dan begint het rijpingsproces.
Uitverkocht
Categorie: Vleeswaren
Beschrijving
Bresaola Punta D’anca
Wees de eerste om “Bresaola Punta D’anca” te beoordelen Reactie annuleren
Gerelateerde producten
-
Salame Toscano Classico
0 van 5€20,50 Lees verderUitverkocht
-
Prosciutto Cotto
0 van 5€22,50 Lees verderUitverkocht
-
Saltufo
0 van 5€3,80 Lees verderUitverkocht
-
Salame al Tartufo
0 van 5€36,00 Lees verderUitverkocht
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.